2009
01.18

Bunnen av YouTube

Det er helt utrolig hva YouTube kan by på og nå begynner endelig YouTube å forstå hva jeg har lyst å se på!! Fantastisk!

Dette fant jeg på førstesiden av min YouTube;

2009
01.18

Tilbake til barndommen!

God kveld du o’stora fantastiske intarweb!

Etter å ha vurdert det nøye (i 2 sekunder) velger jeg å drite i rettskriving og skriver herved alt på ekte søppel dialekt. Slik som jeg snakker med andre ord, som da er en herlig saus av stril og bergensk.

For de som ikke har fått det med seg er tjenesten Spotify kommet for å bli!
Gikk gjennom noen gamle samle cd-er fra 90-tallet, type Absolute Music og Mega Dance. Og herregud så mye vakkert! Sammen med en kollega har vi tømt oss for øresæd, klikk her om du bruker spotify for å høre på!

Forøvrig har jeg plukket frem igjen Kristian Valen sin gamle DVD, «Fartøy Valen». Fantastisk! Anbefaler den til alle, både de som har sett den og de som er så teit at de ikke har sett den.

Hada!

2009
01.18

ONANI!

En verdensrevolusjon innen usaklighet og idiotisme er født!

Etter lenge å ha lest diverse bekjente og ukjente sine blogger har jeg omsider tatt steget å laget en selv. Ikke fordi jeg skal brette ut mitt privatliv til gud og hver man. Men for å ha et sted å putte all avføringen jeg lirer av meg til daglig, både muntlig og skriftlig. Slik at vakre gullkorn som f.eks «e du helt idiot? det er jo som å ejakulere i motvind» og «du ser ut som noen har voldtatt deg i dass, no offence», aldri blir glemt!!

Så om du er seriøs og ønsker å lese om andre sine følelser og opplevelser (EMO!) har du kommet helt feil din idiot.

Om du stikker innom denne bloggen fra tid til annen lover jeg deg at din verden vil aldri bli den samme igjen!!

Det får holde for i dag.

Koz klemz.